Glenn op de pasar malam XL


meer

mail:
Ik ben nu iets langer dan een jaar actief als youtuber en ben al een poos aan het vloggen. Om zo de belevenissen en hoogtepunten te laten zien aan mijn kijkers. Maar niet te vergeten ook mijn roots, mijn indoroots!
Ik vind het leuk om kijkers te laten zien dat er bijvoorbeeld Pasar Malams zijn. Sommige mensen hebben hier namenlijk nog nooit van gehoord of weten niet wat het is.
Daar breng ik verandering in en bezoek regelmatig de Pasar Malam Istimewa van klein tot aan XL in Ahoy Rotterdam,
Zo laat ik al het lekkere eten zien maar zo kom ik ook achter dingen waar ik zelf niet eens iets van af wist.
Een bezoek aan een Pasar Malam is leerzaam, leuk soms bizar en voor ieder wat wils! Van jong tot oud iedereen moet eens een bezoekje brengen aan de Pasar Malam.
Heb ik je nog niet overtuigd bekijk dan mijn bezoek aan de Pasar Malam Xl in Ahoy!
Zeker de moeite waard voor iedereen! 

Het is leuk om cultuur te snuiven maar ook om even in een andere wereld te zijn met geuren en kleuren en een hoop eten want daar houden wij indo’s van , makan makan!

Groetjes Glenn en volgen mag altijd op mijn youtubekanaal .

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Glenn op de pasar malam XL

 1. Ron Geenen zegt:

  @Wat een groot avontuur was dit met een bizarre ontdekking op de Pasar Malam XL ! @

  Het is zeker BIZAR, dat een jonge generatie Indo pas het bestaan van een pasar malam ontdek.
  Tenminste, kijkend naar de foto, mag ik toch wel aannemen dat het hier gaat om een jonge generatie Indo. Wat is er over alle voorgaande jaren in zijn familie gebeurd?

 2. Loekie zegt:

  Is dit hetzelfde jochie dat vorig jaar op deze site verscheen? Hij bezocht toen de pasar in Eindhoven, dacht ik. Hij zei toen ook dat hij zoiets moois nog nooit had meegemaakt. En hij eindigde met ‘en nu ga ik lekker tjendol zuigen’.

 3. bokeller zegt:

  Schijnt ’n bekende Nederlander te zijn.

  siBo

 4. kiduljava zegt:

  Ach maakt toh niet uit? Vloggers doen álles om hun vlog vlogtrend te maken… hoe méér vlogvolgers, des te aantrekkelijker voor eventuele vlogsponsors, -adverteerders en -aandachttrekkers. Glenn… mis hier dé Pasar Malam Besar, thans de Tong Tong Fair, ooit opgezet door dé pasar Indo ever, Tjalie Robinson, en deze TTF geleid door de snuggerste Indo vrouwen ever! Dit jaar van 25 mei 2018 tot 5 juni 2018… tis gezegd,… en nu mampir!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.