Mail

Mail 1: Groeten van uit Bandung, zoek toch moeder en Japans half zusje gaat gewoon door, Martin Swensen gesproken, plus gegevens stamboom, verder een hele goede driver gehad Bayo, die werkt voor, zie foto, kan deze vermeld worden! voor als iemand in Bandung driver zoekt of voor onderzoek, zo als ik gedaan heb? we hebben tevens Made en dit bedrijf doet ook groeps vervoer en groeptoers naar wens en bestemming

Mail 2:        Geachte lezer(es),
Middels deze E-mail heb ik een vraag aan U ik ben op zoek naar het schriftelijk deel van de cursus Indonesisch die door Bari Muchtar heeft gegeven bij indo-radio,dit omdat hierover in de cursus wordt aangegeven.
Het mondelinge deel is via Indische Harderwijkers te beluisteren doch het schriftelijke deel kan ik nergens vinden ik hoop dat dat U nog een kopie heeft daarvan of iemand weet die het heeft zodat ik de cursus verder kan doen.Ik weet het is lang geleden dat deze cursus werd gegeven maar ik hoop dat U mij kunt en wild helpen.
PS. Ik heb al contact gehad met dhr Muchtar maar die kon mij niet meer helpen en verwees mij naar U te schrijven.
Hopende op uw reactie vriendelijke groet johann krottje

Mail 3:

Plan rootsreis 2017

Beste Indisch4ever,
We zoeken een mogelijkheid om onze West Java / Semarang reünie dit jaar voor het eerst te promoten (bijlage is de flyer van vorig jaar, de reis vond toen helaas geen doorgang).
A denkt u wellicht een advertorial dus. Nee want deze eerste reis willen we tegen kostprijs aanbieden (wij tonen geheel transparant de onkosten). Gedachte hierachter is om deze reis elk jaar te laten terugkomen en de eerste reis als promoreis aan te bieden.
Samen met de vrienden van Kota Lama willen we Semarang weer op de kaart zetten en o.a. Semarang helpen om de oude binnenstad op de werelderfgoed lijst van Unesco te zetten.  Ook vanuit Semarang (Toko Oen) en het ministerie van toerisme vindt samenwerking plaats.

Graag uw antwoord of een plaatsing op uw site mogelijk is.  Met vriendelijke groet, Edward Brouwer  go Indonesia  Veenwortelstraat 107   6841KL Arnhem
026-3219588/06-44137031
www.go-indonesia.nl / edwardbrouwer@go-indonesia.nl

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.