NICC magazine maart


U kunt de nieuwsbrief hier downloaden…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op NICC magazine maart

  1. Wal Suparmo zegt:

    Niks aan.Kan niet downloaden.

  2. Peter van den Broek van die andere generatie zegt:

    Ik heb dat adressenboek van Bandoeng ook gedigitaliseerd. Op mijn mobiel maak ik al geen foto van een bladzijde maar scan het direct en met wat handige software kan je dat resultaat downloaden in bvb EXCEL. Natuurlijk moet je geen reclame gaan digitaliseren, die snij je van te voren eruit. Daarna valideer ik de gegevens dwz heb ik de juiste gegevens wel overgenomen in mijn EXCEL-sheet. In EXCEL zijn er enkele functies om dat werk in minder dan een seconde te doen. Soms kijk ik met jaloezie naar mijn big data-analyst, die zelfs in XCEL programmeert , ik kijk dan mee over zijn schouder en zie wat over TRUE/FALSE en dan ga ik uit arren moede , het is meer armoede, ook wat fröbelen. Mij interesseert in welke wijken de Nederlanders/Indo-Europeanen, Chinezen en Indonesiers uit de bovenlaag van de koloniale samenleving vòòr de oorlog woonden en vergelijk dat met de gegevens uit de Japanse bezettingstijd of die uit de bersiapperiode zover aanwezig. Wat ik er verder mee doe? Patroonherkenning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.