Ex-crimineel Ferry Kotadiny te gast bij ‘Andries’

Als gefrustreerde ex-crimineel waant Ferry Kotadiny zich onaantastbaar. Drugs zouden hem ook niet klein kunnen krijgen. Toch raakt hij zwaar verslaafd. Hij gaat naar een samenkomst en leert God kennen. Zijn leven verandert radicaal.   visie.eo.nl, zie de film.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ex-crimineel Ferry Kotadiny te gast bij ‘Andries’

  1. Bert . zegt:

    Tjonge jonge Boeroeng ,hoe kom je daar nou bij dat intervieuw met Ferry hier op Indisch4ever te plaatsen ,denk niet dat veel mensen op deze site hem kennen behalve Pak E.M. dan maar Molukkers kennen elkaar allemaal ,pak Somers en pak Huib en ook Indorein zullen hem zeker niet kennen of ik hem ken ? Tja wat dacht je ? Ik kende hem nog toen ie niet crimineel was ,hij zal een jaar of 18 zijn geweest ,ben wel erg blij dat hij nu op de GOEDE weg is beland ( nu ik nog ) Er zijn vaak voor deze jongens maar 2 manieren om uit de shit te komen de 1e is de dood en de 2e is de weg naar GOD,ongeveer 95 % kiest de eerste optie en maar 5% de tweede ,ben blij dat Ferry Kotadiny voor de 2 e optie heeft gekozen ! GOD bless him .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.