Colins: eigenzinnig en origineel

bndestem:   Colins: eigenzinnig en origineel
Ondanks het enorme horeca-aanbod in Breda, wist restaurant Colins zich snel op de kaart te zetten. De hippe zaak valt op door zijn veelzijdige keuken en uitgesproken smaken, zo blijkt tijdens ons eerste bezoek.
Veelzijdig
De kaart van Colins is wat je noemt veelzijdig. Eigenaar Colin Rigter is Indisch en dat vertaalt zich in een aantal typische dingen uit die keuken, denk aan satés en soto ayam. Er zijn ook verschillende Japanse en Thaise invloeden te proeven. Haaks daarop lijken de diverse bereidingen met flammkuchen te staan, die Elzasser specialiteit kom je ook bij de desserts nog tegen.
De openingstijden vragen ook wel om een diverse kaart. Colins is overdag een lunchcafé, ’s avonds een restaurant en de hele tijd door een foodbar waar je bij de borrel de nodige hapjes naar binnen kunt werken.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.