Batik tasjes

indoness:
LARAS tas van de Batik en Ikat collectie

Een ideaal cadeau voor iemand die net zoals ik van de Indonesische stoffen Batik en Ikat houdt. En die ook graag een steentje bijdraagt aan een betere wereld. De stoffen van deze collecties worden met de hand gemaakt door de batikmakers en wevers die ik ken vanuit de familie, of we gebruiken stoffen die al jaren onderdeel zijn van mijn familie. Mijn tante Atiet en vriendin van de familie Anastastia maken van deze prachtige stoffen de tassen met de hand.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Batik tasjes

 1. Wal Suparmo zegt:

  Met een BATIK motief kan je praltisch alles maken van kleren, hoeden tot schoenen(voor vrouwen) en pantoffels.

 2. Laura zegt:

  Wat ontzettend oubollig!

 3. Bert zegt:

  Oubollig betekent eigenlijk “” Niet meer van deze tijd”” Het woord wordt wel degelijk gebruikt ,als een vrouw het gebruikt voor het beoordelen van kleding ,schoenen etc etc en ze noemt het oubollig zal ze het zeker niet kopen ! Het tegendeel van oubollig is trendy ,cool,hip ,leuk .

 4. PLemon zegt:

  Hr Bert “Tasnya wordt meteen trendy ”

  Zo is dat, met zo’n marketingaanpak wordt ‘oubollig’ weer trendy.

  *** Buzzmarketing = “being noticed, stand out from the crowd” door een vorm van een campagne om mond-tot-mond reclame op gang te brengen. Het richt zich op het creeeren van een sneeuwbaleffect, denk hierbij aan een sneeuwbal die van een helling afrolt en steeds groter wordt en sneller gaat. Zo werkt ook mond-tot-mond marketing. Een persoon ziet een vorm van marketingcommunicatie (bijvoorbeeld een viral marketing filmpje) en vertelt tien vrienden hiervan. Deze tien vrienden vertellen ieder ook tien personen over het filmpje en zo ontstaat er een steeds groter netwerk en exposure.
  Een buzz kan ontstaan door diverse marketing kanalen in te zetten waaronder, viral marketing, social media marketing, guerrilla marketing, experience marketing, interactieve marketing maar ook via traditionele marketing kanalen. De buzz is te vergelijken met een ijsberg. Je kunt namelijk eenvoudig zien wat het bereik is door het aantal views te bekijken (10% boven water) maar iedereen die met elkaar erover praat kun je minder goed meten (90% onder water).
  http://www.intemarketing.nl/marketing/technieken/buzzmarketing

  • Ron Geenen zegt:

   Het principe van Marketing in Californie is dat je iets of je zelf minstens 8 maal moet promoten voordat het artikel of je naam bij de mensen blijft hangen en/of herkenbaar is en blijft.
   Ook het principe in de makelaardij. Een ander woord hier is ” Farming”

 5. Jan A. Somers zegt:

  Op de terugweg naar huis, kan je op het vliegveld van Jakarta je laatste roepia’s kwijt aan van alles en nog wat met batik motief. Net als mutsjes in Volendam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.