3 dec  Indische Salon – de Kracht van Familieverhalen


Hoe verhoud ik me tot mijn eigen familiegeschiedenis? En, hoe geef ik vorm aan mijn eigen verhaal? Stichting Arjati en het Indisch Herinneringscentrum nodigen je van harte uit voor de Indische Salon – de Kracht van Familieverhalen, op zondag 3 december in Breda! Met o.a. Judith Limahelu, Carel Banse, Amber Toorop en meer! Host is Patrick Neumann.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 3 dec  Indische Salon – de Kracht van Familieverhalen

  1. Ron Geenen zegt:

    @Hoe verhoud ik me tot mijn eigen familiegeschiedenis? @

    Heb het hele artikel over bovenstaande gelezen. Moet men nu werkelijk een kunst academie achter de rug hebben om van de familiegeschiedenis een foto serie tentoon te stellen. Het is toch gewoon een vorm van editing, manipuleren met software en afdrukken of het laten. Mijn collectie in de computer beslaat zowel zwart/wit en kleur bijna een 10,000 stuks. Werk zelf al 40 jaren met camera’s en nooit een klas gevolgd. Fotografie is een vorm van zien en compositie. Software is het afmaken er van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.