Mail

Selamat malam, Indisch4Ever. Ik weet niet of jullie aandacht zouden willen geven aan mijn fotoboek Kopi Susu. Het is een project waar ik zeven jaar aan gewerkt hebt. Met Kopi Susu heb ik willen verbeelden hoe het is om een kind van twee werelden te zijn: een tweede generatie Indo. Mochten jullie er meer over willen weten, dan is dit de link naar het project (en de crowfunding campagne, die nu nog loopt): http://rosaverhoeve.com/home/ Fijne avond en hartelijke groet van Rosa

Bisa minta foto tahun 1940 di daerah sumowono
Kan vragen voor foto’s van 1940 in Sumowono gebied

Mail 2
In verband met een zoektocht naar mijn biologsche grootvader kom ik graag in contact met mensen die kennis/informatie hebben over het vooroorlogse (dat wil zeggen van voor WO 2) Surabaya en met name kennis hebben over Indo families die toen in Surabaya woonden.
Wie kan mij bij deze speurtocht helpen? Ik ben dankbaar voor alle info die misschien weer een klein stukje van de puzzel kan oplossen.
Ik houd mij aanbevolen voor al jullie suggesties. Laat het mij aub weten!

Mail 3
Af en toe krijg ik tips die ik zo goed/belangrijk/interessant vind, dat ik ze even doorstuur. Misschien vind je het wel leuk.
++ Een prachtige film op Netflix: ‘’JAGO’’ Indonesisch gesproken met Nederlandse ondertiteling, kun je je Indonesisch een beetje mee oefenen. Schitterende onderwaterbeelden.
++ Deze tentoonstelling in De Oude kerk in Amsterdam tot 15 november : https://oudekerk.nl/

Mail 4 Trassitantes zijn in Den Haag en konden de toko niet vinden….

Mail 5: Weet je nog ?

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

2 reacties op Mail

  1. Robbert van de Rijdt zegt:

    Wie wilt wat weten met betrekking tot mail 2? Misschien dat ik iemand ken die wat weet.

  2. Jan A. Somers zegt:

    In de KB staan twee almanakken waarin om te beginnen heel veel te vinden is. Eentje is van ambtenaren, een andere is meer algemeen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.