Riek van de Laak honderd jaar

Honderd jaar geleden zag Riek van de Laak Smith in Tjimahi op Java Indonesië het levenslicht. De al bijna zeven decennia lang in Nederland wonende dame viert op woensdag 1 november met haar kinderen, achter- en kleinkinderen en verdere familie en vrienden haar verjaardag in Litserborg in Den Dungen.Riek Smits werd in 1917 geboren in Indonesië. Als jongedame liep ze in het uitgaansleven de Nederlandse militair Christ van de Laak van het Koninklijk Nederlandsch Indisch Leger (KNIL) tegen het lijf. “Onze vader was een Vughtse jongen die als 17-jarige beroepsmilitair werd en een jaar later al uitgezonden werd naar Indonesië  meierij.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Riek van de Laak honderd jaar

 1. Anoniem zegt:

  Van harte gefeliciteerd Oma Rick met uw 100ste verjaardag. Geniet met volle teugen op deze gedenkwaardige dag met uw kinderen – aangetrouwde families – en cucu en buyut .Van u onbekende Wally. 31 oktober 2017

 2. Anoniem zegt:

  Slamat mevrouw Rick met uw 100ste verjaardag Geniet er van

 3. Anoniem zegt:

  Selamat hari ulang tahun se ABAD

 4. Anoniem zegt:

  Van een onbekende sinyo arek Suroboyo op Facebook wim Schrijen …..

 5. Het voelt als een eer u te mogen feliciteren met uw bijzondere leeftijd van 100 jaar en ik wens u nog vele vele jaren meer in goede gezondheid. En met mijn ogen dicht, hoor ik, ruik ik, proef, zie en voel ik een beetje met u mee; de dierbare herinneringen aan de gordel van Smaragd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.