14 okt De Liepde Show | Stadsschouwburg Amsterdam

De broers hebben een Molukse achtergrond, hun verhaal is herkenbaar voor veel kinderen van migranten van de tweede en derde generatie. Maar eigenlijk voor iedereen.Ooit begonnen The Brothers Timisela hun reis in theaterland met Het Geheim van…. dat bleek een succes. Met het vervolg genaamd Enkeltje Toekomst werden hun stoutste dromen steeds meer realiteit. Ze komen steeds dichter bij het doel.
Met hun nieuwste programma De Liepde Show vinden ze de combinatie van interactief theater, live muziek, entertainment, educatie en veel familieplezier.De broers zelf over De Liepde Show: ‘Onze Molukse grootouders spraken de ‘f’ uit als een ‘p’. We introduceerden het begrip ‘liepde’ bij ons theaterpubliek en het staat inmiddels, naast de oorspronkelijke betekenis, voor verbinding door passie’.  Stadsschouwburg Amsterdam

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.