Indisch in Beeld

...

Beste mensen is er iets bekend over onze familie (Kudding) mijn overgrootmoeder was dochter van Hamankoe boewono VI maar getrouwd met een duitse edelman (zie foto Kudding) aan de kant van mijn grootvader de vader van mijn vader de moeder van mijn vader daar de moeder van was een dochter van een Ketoet uit Bali en zij werd 103 jaar (laatste foto)

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

5 reacties op Indisch in Beeld

 1. Wal Suparmo zegt:

  Het kantoor van STAMBOOM ZAKEN( Serat Kekacen) van de Kraton van Yogya, kunt zker helpen.Want die houd het archief van de stamboom van HBI tot die van vandaan( HB X).

 2. Ad Lans zegt:

  Hallo,
  ikzelf ben ook bezig met de stamboom van de familie Kudding.
  Wellicht kunnen we gegevens uitwisselen.
  Mvg Ad Lans

 3. Marike kudding zegt:

  Hallo ik ben marike kudding mijn vader was jopie kudding als u vragen heeft mijn email is Mariksel33@gmail.com ik hoor graag van u
  Mvg marike kudding

 4. Ewald kudding zegt:

  Hallo mijn naam is ewald kudding zoon van Edwin kudding de fotos zijn van mijn grootmoeder de moeder van Edwin Joop Ludwig Rudy en maud en Ook een foto van onze overgrootmoeder Uit Bali de moeder van onze oma. Ook van Marieke kudding dochter van Joop kudding. Er is al een stamboom echter die is nog niet geheel af. De kant van Java wel die van Bali nog niet ik ben net terug uit Bali

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.