Steenwijk: plan voor Indisch herinneringsveld nog steeds in impasse 

Het inrichten van een Indisch Herinneringsveld in Steenwijk verkeert nog steeds in een impasse. Al jaren probeert de Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 Steenwijk dit initiatief van de grond te krijgen in het Slingerbos. Belangrijk knelpunt is dat het gedenkteken, een ontwerp van kunstenares Annica Koot. Zij wil niet dat er iets veranderd aan de directe omgeving van haar ontwerp.Het is inmiddels een lang slepende zaak. Het vorige college van B&W heeft het plan voor het herinneringsveld enthousiast enthousiast ontvangen. Toen er echter spijkers met koppen geslagen moesten worden, kwam er een nieuw college ten tonele en lukte het niet op één lijn te komen met de kunstenares  steenwijkercourant.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.