Gotong Royong Zwolle wint publieksprijs

persbericht:
Gotong Royong Zwolle wint publieksprijs Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017

Winnend vrijwilligersproject biedt cultuur-sensitieve informele zorg aan ouderen met een Indische of Molukse achtergrond.
Tijdens de feestelijke uitreiking in het Provinciehuis in Zwolle op 30 juni ontving vrijwilligersorganisatie Gotong Royong Zwolle uit handen van gedeputeerde Bert Boerman de publieksprijs voor organisaties. De publieksprijs is onderdeel van de Overijsselse Vrijwilligers Prijs, die jaarlijks wordt toegekend. De vrijwilligers van Gotong Royong Zwolle bieden cultuur-sensitieve zorg aan ouderen met een Indische of Molukse achtergrond die geïsoleerd dreigen te raken. Gotong Royong is een initiatief van de landelijke Stichting Pelita. In de regio Zwolle heeft Gotong Royong een sterk netwerk opgebouwd en bijgedragen aan de bewustwording van deze problematiek. Daarnaast bieden de vrijwilligers van Gotong Royong Zwolle maatwerkoplossingen voor ouderen met Indische of Molukse wortels.

Voor de publieksprijs konden inwoners van Overijssel op http://www.ovp2017 hun stem uitbrengen op de 74 genomineerde vrijwilligersorganisaties in Overijssel. Gotong Royong Zwolle was de winnaar.
De Overijsselse Vrijwilligersprijs is dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt en is een initiatief van de provincie Overijssel. Met de Overijsselse vrijwilligersprijs willen de Provincie Overijssel en de organisatoren hun grote waardering uiten voor de – vaak onzichtbare – inzet van al die duizenden Overijsselse vrijwilligers.

De organisatie van de Overijsselse vrijwilligersprijs is in handen van Arcon, in nauwe samenwerking met Sportservice Overijssel, Rijnbrink, Stimuland, Landschap Overijssel, OVKK, VOSVI, Zorgbelang Overijssel en Vrouwenplatform Carrée.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.