NPO Best brengt eerbetoon aan Sandra Reemer

Naar aanleiding van het overlijden van Sandra Reemer (1950-2017) op 6 juni jl. brengt het themakanaal NPO Best aanstaande zaterdag, 10 juni, een eerbetoon aan de zangeres en tv-presentatrice. De avond begint om 20.00 uur. (…)
NPO Best is voor iedereen te ontvangen in het basispakket van KPN (kanaal 58) en Ziggo (kanaal 311). Wie NPO Best niet in het basispakket heeft kan op de website van de NPO meekijken via een stream.  Radio.NL

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

10 reacties op NPO Best brengt eerbetoon aan Sandra Reemer

  1. Mieke Hulsenboom zegt:

    Heel veel sterkte met dit grote verlies. Sandra was een wereld mens

  2. Ron Geenen zegt:

    Kan buitenland het ook ontvangen?

  3. Ivonne zegt:

    Inderdaad zijn sommige uitzendingen niet i/h buitenland te zien. Npo Best uitzendingen staan ook op TV Blik. Wilt U Sandra in een indrukwekkend interview zien, kijk dan op You Tube naar De Ontmoeting met Sandra Reemer van Karin Vrielink. Eigenlijk zou iedereen haar wijsheid moeten horen, wat zij daar zegt geldt voor ieder van ons. Ik heb op mijn vergevorderde leeftijd nog het e.e.a. van haar opgestoken. Zij is een oude ziel, die nu rust heeft gevonden, heel verdrietig voor haar ouders en verdere familie. Ik houd haar in mijn gedachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.