Tiana Wilhelm: ‘Ik ben niet onder één noemer te vangen’

Negen jaar is ze directeur van de Musea Zutphen. Als het aan Tiana Wilhelm ligt, wordt het Hof van Heeckeren ‘the third place to be’. Met haar tomeloze inzet werkt ze zestien uur per dag. Zaterdag 13 mei openen de deuren van de vernieuwde Musea Zutphen aan het ’s Gravenhof. “Deze dagen ben ik een hijgend hert in optima forma.”  Contact Zutphen-Warnsveld 

‘Feest aan het Hof’ is het thema van de openingstentoonstelling van het Stedelijk Museum Zutphen. En feest zal het vanaf 13 mei zijn, als de Hanzestad weer de collecties kan laten zien van zowel het Stedelijk Museum als van Museum Henriette Polak. Beide Musea Zutphen zijn dan samen gehuisvest in het smaakvol verbouwde Hof van Heeckeren.
Bron foto en deze tekst.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.