23 mei Geschiedenis  Molukken verwerkt in theaterstuk

Een bijzondere theatervoorstelling over de geschiedenis van de Molukken.
Dinsdag 23 mei wordt in Herinneringscentrum Kamp Westerbork de theatervoorstelling ‘Aan de andere kant..’ gepresenteerd. Op 23 mei 1977 begon de treinkaping bij De Punt en de gijzeling op een lagere school in Bovensmilde. Op de dag af 40 jaar later, start het theaterproject ‘Aan de andere kant…’ over de Molukse acties en hun impact. Getalenteerde leerlingen dragen bij de start vier zelfgeschreven liederen, over de slachtoffers aan beide zijden, op aan de nabestaanden.De voorstelling begint om 14.30 uur.Het accent zal zowel in deze startbijeenkomst als tijdens de voorstelling liggen op ‘de ontmoeting’. Op dinsdag 23 mei krijgen de aanwezigen de mogelijkheid inbreng voor de voorstelling te leveren. dekrantvanmiddendrenthe.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.