Nusantara

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nusantara

  1. Wal Suparmo zegt:

    SAMA-SAMA Indo met de zelde Nederlands bloed maar een FEIT is er toch een zekere verschikl van waar je komt uit DAT grote Nederlands Indie.De JAVAANSE Indo wil natuurlijk altijd de kroon spannen en er is altijd een ondergrondse conlict met de SUNDANESE Indo. Dan komt de middenmaad dat is de SUMATRAANSE Indo met de Menadonese en Ambon Indo.De Makassarse/Bugines en Borneo is weer gematigd en di Indo van Bali,Flores en Timor is wel de beschijdenste.Natuurlijk is dit aleeen maar SUBJECTIEF. En allleen maa een CONSTATERING dat vele rame-rame reactie zal veroorzaken .Want vele mensen hebben hun vele eigen meningen.Ik ben benieuw of de vlieger op gaat!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.