Indo Boulevard

Zanger Sjors van der Panne heeft de titelsong gemaakt voor de RTL4-documentaire Ereveld vol leven, die de zender op 4 mei na de Dodenherdenking uitzendt. Het nummer Laat Gaan is een duet met Duncan Laurence, die in 2014 net als Van der Panne meedeed aan The Voice of Holland. Voor de documentaire reisde de zanger af naar Indonesië, om daar enkele erevelden met oorlogsgraven te bezoeken.  RTL 


Volgende week vertrekken de meiden van O’G3NE naar het Eurovisie Songfestival in Kiev. Daar vertegenwoordigen ze Nederland met hun lied Light and Shadows, een ode aan hun ernstig zieke moeder. (ze staat op de foto) Hoe bereiden ze zich voor op het Songfestival? En wie zijn hun meest geduchte concurrenten? Samen met Songfestival-commentator Cornald Maas schuiven ze aan bij Pauw. Zie de film, O’G3NE bij Pauw.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indo Boulevard

  1. L.Grollé zegt:

    Ik zal zeker kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.