Indische gerechten, voor het lekkerste Indonesische eten

Recepten die je makkelijk zelf thuis maakt!Op deze pagina vind je verschillende Indische recepten die stap voor stap worden uitgelegd. Zo kun je zelf makkelijk deze Indische gerechten thuis in je eigen keuken maken. Van Indische groente recepten tot Indische hapjes, alle recepten op een plek. Snel aan de slag dus en selamat makan! zie meer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Indische gerechten, voor het lekkerste Indonesische eten

 1. hansvschaik zegt:

  Het meeste van die website doet het niet. Is de website http://www.indisch-recept.nl/indische-gerechten/index.html nog in de opbouw fase? En moet alles nog ingevuld worden?

 2. Ron zegt:

  Klopt. Niet erg smart om het nu al openbaar te maken.

  • hansvschaik zegt:

   Beste Ron, hoe is het met je eigen kookboek, is hij al te koop? En komt er een Nederlandse vertaling (vooral de namen van de kruiden) uit?

   • Ron zegt:

    Hans, Eind 2015 begin 2016 werd mijn website gehackt en verloor ik heel wat informatie. Het gebeurde in een periode dat ik gelukkig 2 extra harddrives had gekocht en al was begonnen o.a. al mijn foto’s te kopiëren en op te slaan als een backup.
    Al mijn recepten, die ik ook op papier heb staan, waren in de computer verdwenen. Ook mijn website leed er van. De man die mij web design had geleerd, bezat de originele template en heeft mijn gegevens helpen overzetten. Mijn It guy heeft vervolgens mijn computer helpen cleanen. Alles bij elkaar was ruim 300 dollars.
    Heb nu een nieuw opgebouwde computer, een i7 met 16gb memory, 2 SSD harddrives inside en 2 harddrives buiten als backup. De computer heeft nu een betaalde beschermde software als bescherming and de website een aparte bescherming van WordPress.
    Had nogal wat achterstand in te lopen. Website draait goed en heb nu een bepaalde ritme gevonden nieuwe artikels te schrijven.
    Ben weer bezig met het ontwerpen van een model template voor mijn recepten. Ze worden in het Engels-Amerikaans geschreven en voorzien van de Amerikaanse maten. Daarnaast tussen haakjes de Europese maten. Ook het letter type is belangrijk. Ik denk aan een recept per pagina met daartussen foto’s. Heb dat al klaar liggen; ruim 40 images.
    Sorry.

    • hansvschaik zegt:

     Ron, dat is erg vervelend, hopelijk is je PC en website nu beter beschermd, ik begrijp dat je al je recepten gelukkig ook nog op papier hebt staan. Het is wel veel werk om alles weer uit te typen.
     Jaren geleden werd ik ook gehackt en op aanraden van mijn schoonzoon heb ik nu ook een externe harddisk gekocht en maak elke dag een volledige back-up. Mijn schoonzoon raadde mij aan om de externe HD steeds los te koppelen (stekker uit de PC) en alleen alleen contact te maken voor de back-up en dan direct de USB stekker eruit te trekken. En dan pas de PC gebruiken! Zo blijven mijn alle gegevens van mijn PC veilig bewaard. Oh ja: eerst een veiligheidsscan uit voeren. Dagelijks.
     Ik heb ook een eenvoudige website (fiscale zegels en documenten van Indonesia). Die website was niet gehackt alleen mijn PC.
     Maak je voor je recepten ook een aparte website?

    • Ron zegt:

     Mijn externe harddrives hebben een aan en uit schakelaar. Ze staan altijd uit als ik mijn computer aanzet. Het beveiliging systeem staat constant 24/7 te draaien, zowel voor de computer als de website. Nee, ik ga geen tweede web bouwen. Kosten en de bescherming er van zijn mij te veel.
     Ik maak wel een speciale file op de harddrive in de computer en het zelfde op de externe drive.
     De beschermer van mijn website heet Wordfence en is een onderdeel van WordPress. Ze sturen mij zeker iedere week een rapport en daarbij kan ik via de achterdeur welke IP adressen uit welke landen mijn site bezoeken. Wanneer een van deze personen mijn naam en mijn password proberen te kraken, worden ze meteen 100% geblokt. Ik zelf heb de optie om anderen persoonlijk te blokkeren. Ik doe dat met elke Rusland, Ukraine en alle andere sites uit het oude communisme.
     Zij hebben namelijk niets te zoeken op mijn site. Tegenwoordig moet ik ook Turkey in de gaten houden, want dat land stijgt op de ladder van hackers.

     Nog iets anders. Vandaag was ik weer bij onze kumpulan-lunch. Aan een andere tafel zaten 2 echtparen lekker te eten. Wat bleek. Een echtpaar woont in California en de ander was hier op vakantie uit Nederland. De Ca man herkende mij van een foto en vroeg of ik Ron Geenen was. Na mijn bevestiging zei hij dat hij mij herkende van mijn artikelen in het blad De Indo en ook van mijn website. De Indo uit Nederland zei meteen: “Bent u Ron Geenen?” Weet u dat u in Nederland vrij beroemd bent. Iedereen in zijn omgeving en kennissen praten over mijn schrijven.
     Ik wist niet wat ik hoorde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.