Our Attachment to Rice 

Written and Directed by Ari Ernesto PurnamaA short story about mother-children relation in an Indo-Dutch family:On her 81st birthday, an Indo-Dutch (grand)mother named Jolanda discovers the news that her three children have decided to put her in a nursing home. Fearing that she might upset the children, she accepts the decision, even though she’s suffering inside. Her agony leads her to retaliate by undertaking a decision that will shock her children to death. Revenge is sweet, but a silent revenge is a sweeter one!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Our Attachment to Rice 

  1. Ron zegt:

    Het doet mij pijn om dat te zien. Maar haar kinderen verdienen het. Hier in CA ken ik diverse gepensioneerde Indo’s die met moeder en/of schoonmoeder samen wonen en haar verzorgen. Twee zijn al ver in de 90. Mijn vrouw en ik blijven in ons eengezinshuis wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.