11 mrt Zesde Indië-Lezing

“En toen stond ik er alleen voor”Deze middag staat in het teken van de vrouwen die binnen en buiten de kampen zaten tijdens de Japanse bezetting van Nederlands Indië. Remco Raben, bijzonder hoogleraar koloniale en postkoloniale literatuur- en cultuurgeschiedenis van de Universiteit van Amsterdam opent deze middag. In zijn lezing verduidelijkt hij de positie van deze vrouwen. De specifieke feiten van het leven onder die omstandigheden worden belicht in gesprekken tussen presentator Youetta de Jager en de gasten.Robin Block, singer/songwriter heeft een speciaal lied geschreven en zal een gedicht voordragen. Het Vrouwenkoor Malle Babbe o.l.v. dirigent Leny van Schaik sluit deze middag af
Lees meer.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.