Stemt Jakarta voor of tegen moslim-gouverneur? 

volkskrant:
‘Ahok’ wint ondanks moslim-protesten eerste ronde gouverneursverkiezing Jakarta
Honderdduizenden moslims betoogden tegen hem, hij is beschimpt en voor de rechter gesleept wegens ‘belediging van de islam’, maar toch is Basuki Tjahaja Purnama oftewel ‘Ahok’ woensdag bij de gouverneursverkiezingen in Jakarta als eerste uit de bus gekomen.

basuki-ahok-tjahaja-purnamavolkskrant:  Stem je vóór of tegen een moslim? Tot die simpele vraag zijn de gouverneursverkiezingen van Jakarta vandaag ogenschijnlijk gereduceerd. Honderdduizend moslims baden zaterdag nog demonstratief bij de grote Istiqlal-moskee om te benadrukken dat volgens hen alleen een moslim het recht heeft om de stad te besturen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Stemt Jakarta voor of tegen moslim-gouverneur? 

 1. Robert zegt:

  Alleen Moslims kunnen een stad besturen? WAAR is de vrijheid van godsdienst?

 2. wal suparmo zegt:

  Mohammadanisme is geen godsienst maar een ISME of IDEOLOGIE net als het MARXISME enz.Dit is een grote test voor JOKOWI(de president)of de Republiek Indonesia zelf. Of het een Indonesische Mohammadaanse Repbliek wordt zo als Libye,Afganistan of Pakistan enz.Maar een moderne rebubliek met tolerantie tussen de goddiensten.Want het is pas DE EERSTE ronde van verkiessingen.De 2de ronde moet mog komen waar bij de Mohammadanen en de anti Chinesen , zich gaan verzamelen achter de vijanden van Ahok.Dan moet het tezien worden of Ahok straks niet gesabotteerd wordt door de 7 milloen Mohammanen die achter hun leider Habien Rezieq staan die ook een ULAMA REPUBLIEK wil oprichten net zoals IRAN..

 3. wal suparmo zegt:

  Verdere toelichting over het Mohammadanisme.Omdat het niet alleen maar het SPIRITUELE regeld maar ook het MATRIALISME( wereldse) met hun SYARIAH dat zijn wereldse wetten.Dan kan het alleen maar een IDEOLOGIE zijn. Die op zijn tijd moet verdwijnen . Maar dat is nog een lange tijd want volgend de Hongaarse clairvoyant VANGELIA PANDEVA DIMITROVA di in 1980 heeft voorspelt dat een NEGER die ooit in Azie heeft gewoont. De Amarikaanse president zal worden en ook de TWIN TOWER vernietigd zal wodern.Dat het Mohammadanisme in 2035 in Europa zal domineren en pas in 2085 van de wereld verdwijnd en door een andere vervangen word.Kalm maar Pak.het is nog lang genoeg en wij allemaal zullen het niet meer maken!..

 4. Gerrie Overweg zegt:

  Zeer zorgelijk aldaar

  • wal suparmo zegt:

   Zeer zorgelijk JUIST IN HOLLAND. Alsa je de PVV niet steunt!

   • Indisch4ever zegt:

    Inderdaad… zeer zorgelijk. De PVV vindt dat islamieten geen goede bestuurders zijn van Nederland en men wilt dat verbieden door zich te verschuilen achter een verbod op meer dan 1 nationaliteit voor poltieke bestuurders.
    De PVV zijn fundamentalisten die op dit punt hetzelfde willen als de islamitische fundamentalisten in Jakarta .
    Het is toch allemaal haat

    • Loekie zegt:

     Nou. Geen goede bestuurders, omdat hun bestuur geïnspireerd zou kunnen zijn/worden door de koran. En in de koran staan zaken die zich wellicht niet verhouden tot de beginselen zoals die in het westen worden aangehangen.
     Dit is een visie, een overtuiging die men zou kunnen hebben en die visie heeft niets te maken met fundamentalisme.

    • Arthur Olive zegt:

     De PVV zijn fundamentalisten die op dit punt hetzelfde willen als de islamitische fundamentalisten in Jakarta.

     Ten rechte of ten onrechte met dit verschil dat het in Jakarta om een binnenlandse ideologie gaat tegen de wetten van het land, terwijl met de PVV het gaat om een buitenlandse invasive van mensen die waarden met zich meebrengen die niet overeenkomen met de wetten van het land. Dat hoeft niet per se uit haat te zijn vooral als het de belastingbetaler ten laste komt.

 5. Pierre de la Croix zegt:

  Volkskrant: “Honderdduizend moslims baden zaterdag nog demonstratief bij de grote Istiqlal-moskee om te benadrukken dat volgens hen alleen een moslim het recht heeft om de stad te besturen”.

  Als alle Christenen in de wereld nu eens vóór Ahok zouden bidden? Hij is één van hen.

  Pak Pierre

  • wal suparmo zegt:

   Nu is het een belangrijke TEST voor de presiden JOKOWI en de staat Republik Indoneia.Want de ULEMA en Ustazs met hun honderden millioen volgeling en willen ee staat hebben zo als IRAN. waar de ULEMA de schepter zwaaien. DIT IS DE ORIGINELE BEDOELING onder mom van demontraties tegen de Christen gouverneur.. De tweede ronde van verkiessingen moeten mog komen waar misschien zij kunnen winnen. Maar de Mohammaden waar ook ter wereld ondanks hun grote aantal HEBBEN GEEN EENHEID.Gelukkig is hun UKUWAH( eenheid) volgens de Qur’an een HOAX. Zo las nog vele andere goddienst leerstellingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.