Topfitte Eddie Schreuders (91): ‘Je moet blijven bewegen’ 

Home Lokaal Sport Zakelijk Uit & Cultuur e-Paper Deel je nieuws Adverteren Amersfoorter Eddie Schreuders (91): ,,Mijn oma 108 geworden. Dus hopelijk heb ik haar genen.” Foto Rinus van Denderen Topfitte Eddie Schreuders (91): ‘Je moet blijven bewegen’ 22-10-2016, 10:00 | Van de redactie Topfit, gezond en energiek. Zo voelt Eddie Schreuders (91) zich. Zijn geheim? Fietsen, gezond eten en tai chi. ,,Mensen moeten meer bewegen, zeker zestigplussers.” Patrick Boor Appels plukken, dat heeft Schreuders de laatste dagen gedaan. Hij doet dat al meer dan twintig jaar, in Zeewolde. Om in beweging en onder de mensen te blijven. Niet voor het geld, want na aftrek van benzinekosten blijft er weinig over. Wel voor de gezelligheid en inspanning. In zijn vrije tijd fietst het erelid van atletiekvereniging Altis naar zijn vriendin in Ede, 70 kilometer heen en weer Lees verder

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Topfitte Eddie Schreuders (91): ‘Je moet blijven bewegen’ 

  1. George zegt:

    Old age is not so bad when you consider the alternative. The four stages of man are: infancy, childhood, adolescence and obsolescence. At 50 everyone has the face he deserves.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s