26 nov afgelast , vergadering met van Rijn verplaatst naar 10 dec

vanrijnHet tweede termijngesprek met staatssecretaris van Rijn  en de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport was gepland voor 26 november.
Maar dit gaat niet door.
De nieuwe datum is 10 december 17.30-19.00 

 

Dit bericht werd geplaatst in diversen, Indische kwesties. Bookmark de permalink .

3 reacties op 26 nov afgelast , vergadering met van Rijn verplaatst naar 10 dec

 1. van den Broek zegt:

  Maar waar heeft de Staats het eigenlijk over??. Om aan die overlevenden, minder dan 2% van de uitkeringsgerechtigden een bedrag van € 25.000 uit te keren. Die krijgen na precies 70 jaar (heeft de Staats precies uitgerekend op zijn Iphone) hun recht maar de Staats vergeet gemakshalve die ander 98%, die krijgen Ten Onrechte niks. De balans is volgens de Staats, de eindafbreking, weer in evenwicht: 2% overlevenden tegen 98% doden. Politici lijden als het hun uitkomt, aan een ver gevorderde vorm van dementie tremens. En dan heeft de Staats het grensverleggend over “het is geen juridische kwestie maar een morele. Kan je nagaan!! Als je de woorden verwisselt, heb je hetzelfde resultaat: 2%…… de Staats komt s’avonds thuis en zegt tegen Moeder de Vrouw: ik heb voor vandaag weer een goede daad à la 2% gedaan. Dan laat je jezelf toch bij IS inschrijven en bestel gelijk 2 bomgordels.

  En daarover wordt in de 2de kamer gediscussieerd. Vroeger werden zulke mensen gelijk naar Bloemendaal gestuurd maar tijden veranderen, ook na 70 jaar.

  En daar zit het IP aan tafel, worden ze gratis en voor niks en met mes en vork verantwoordelijk gesteld voor het resultaat à 2%, over Zwarte Pieten mag ik niet meer in Nederland praten , maar ik weet wel wie die in handen heeft!! IP mag meepraten maar niet mee beslissen, dat is democratie ten top naar het Poldermodel. Als ik het IP was zou ik de Staats die 2% laten afrekenen. heb ik geen rekenmachine voor nodig. Daar wordt weer wat groots verricht. Toean, hartelijk bedankt . Over een paar dagen is het weer Sinterklaas, komt de Staats precies op tijd.

  • Indisch4ever zegt:

   Kennelijk..het Indisch Platform wilt op dit moment volledig meewerken met de regering zodat snel de rechthebbenden toch een deel van hun salaris ontvangen. Er is iets gemompeld van een uitbetaling voor de kerst.
   Maar zeker… de backpaykwestie is voor meer dan 95% niet opgelost en dat zal wel ook niet gebeuren. De politiek (kamerbreed van links naar rechts) vind zichzelf heel redelijk met opnieuw een afkoopsom en opnieuw denkt het dat dit een rechtvaardige finale kwijting is. Feitelijk doet men hetzelfde al 65 jaar: weigeren de volledige schuld te betalen en af en toe roepen dat men juridisch niet verplicht is .


   Als ik zo de reacties probeert te vinden van de kamerleden an andere politici…..die reacties zijn er nauwelijks. Men is apathisch of men is verheugd en het lijkt alsof de verheugden ook al weer denken: dit is de finale kwijting. De zaak is opgelost.

 2. van den Broek zegt:

  Weet de Staats en het IP hoeveel overlevenden van ijkdatum 15 Augustus 2015 op AD 28 November dood zijn? Ik reken even snel de algoritme op mijn Iphone en ik kom op ruim geschat 220, die zijn waarschijnlijk van louter schaterlachen dood gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.