Programma Radio Indigo stopt


maudguldenaar
Maud Guldenaar:
Radio Indigo gaat op 19 November 2015 afscheid nemen van haar luisteraars en gasten waar ook ter wereld. Ja ik besloot met Radio Indigo te stoppen na een 15 jaar elke Donderdag live uitzending. Er werd mij medegedeeld door de nieuwe leiding van Omroep Rijswijk/Feel so good what ever, dat mijn muziek niet meer van deze tijd is en dus niet meer samen ging met de hedendaagse muziek en programering. Wel stelde zij mij voor om Radio Indigo niet meer Live uit te zenden en Donderderdags op te nemen om Zondags uit te zenden…. Welaan dat past dus niet in MIJN Programering en heb toen besloten om met Radio Indigo te stoppen. Zoals ik al zei Donderdag 19 November om 18.00 uur zal mijn laatste LIVE-uitzending zijn en zal ik afscheid nemen van mijn luisteraars en gasten die hebben meegewerkt aan een voor ons allemaal gezellig en succesvol programma….. Bedankt lieve mensen,             Maud Guldenaar..

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Programma Radio Indigo stopt

  1. Living in the US, I was never able to listen to Radio Indigo but I do want to express my gratitude to Maud Guldenaar for providing an outlet for Indos for 15 years. It is through individuals like Maud that our Indo culture and heritage is passed down. I wish her much success in the future and thank her for all the years she provided joy to others..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.