‘Onze muziekleraar moet blijven!’

Hart van Nederland, zie de video’: In Rotterdam protesteren honderden studenten donderdag tegen de uitzetting van hun muziekdocent; Harimada Kusuma. De populaire leraar woont en werkt al twaalf jaar in Nederland, maar moet nu drie augustus het land uit.

kusuma_muziekleraarDat laten zijn leerlingen, collega’s en vrienden niet zomaar gebeuren. Ze lopen donderdag een muzikale protestmars die eindigt bij het gemeentehuis in Rotterdam. Daar bieden ze burgemeester Aboutaleb aan een petitie met handtekeningen.    De Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) zegt het advies van betrokken ministeries te volgen. Die concludeerden eerder dat het verblijf van Kusuma niet van wezenlijk belang is op cultureel en economisch gebied.  Hart van Nederland, zie de video’:

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op ‘Onze muziekleraar moet blijven!’

 1. Bernatte Grondhuis zegt:

  Te gek voor woorden deze man betekent wat voor de gemeenschap waar zijn we in Nederland mee bezig zeg

  • Loekie zegt:

   Waarom wordt hij uitgezet? Omdat hij een vaste baan en dus een vast inkomen heeft? Of omdat hij niet de juiste documenten heeft? Dan moet hij die gaan regelen!

 2. Boeroeng zegt:

  Geliefde muziekdocent Kusuma moet toch het land uit
  17 juli 2015 om 10:45 door Donna van der Kolk

  De ruim 7.000 handtekeningen die leerlingen van het Rotterdamse Rudolf Steiner College ophaalden tegen de uitzetting van hun muziekdocent Harimada Kusuma mochten niet baten. Over twee weken moet de geliefde muziekleraar het land toch definitief verlaten, meldt RTV Rijnmond vrijdagochtend.

  Strijd gestreden
  Kusuma krijgt geen verblijfsvergunning omdat hij op economisch en cultureel gebied te weinig zou bijdragen aan de Nederlandse samenleving. Keer op keer werd een verblijfsvergunning geweigerd. De muziekdocent heeft zijn strijd hier te mogen blijven naar eigen zeggen gestreden. Op drie augustus vliegt hij terug naar Indonesië.

  http://indonesie.actieforum.com/t11190-scholieren-overrompeld-door-uitzetting-lievelingsdocent-harimada-kusuma#25491

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.