‘Ouwe Pinda’s’ , een recensie

ouwepindasNet thuisgekomen van de voorstelling ‘Ouwe Pinda’s’ die speelde in de schouwburg van Arnhem. Ik had hem al vorige week willen zien in Nijmegen, maar het was op de dag van opvoering helemaal uitverkocht. Heb vervolgens een kaartje weten te bemachtigen voor de voorstelling in Arnhem, en de kaartjesverkoopster wist me te vertellen dat dit het allerlaatste kaartje was. Dus ik geluk!De show opent met een schimmenspel achter een scherm, uitgevoerd door Bodil en Nadja. In dit eerste stukje worden een aantal bekende Indische clichés aangestipt met een vette knipoog. Even was ik bang dat ik de verkeerde zitplaats had uitgekozen, want de wajangpoppen zijn natuurlijk frontaal het best zichtbaar, en ik zat op een zijbalkonnetje. IAF:

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.