Enkele reis Sampit-Zaandam

rodi.nl:
Het was een twintig jaar gekoesterde wens van de Indische Nederlander William van der Kruk (1947), het in boekvorm uitbrengen van zijn bewogen levensverhaal. “Ik hoop dat mensen leren van mijn fouten”, zegt hij. Op 31 januari was het eindelijk zover. Ghostwriter en Zaankanter Bas Husslage overhandigde het eerste exemplaar aan een van opwinding trillende Van der Kruk.

enkelereissampitzaandam vindboek.nl: ENKELE REIS SAMPIT-ZAANDAM.
Als 9-jarige jongen komt William van der Kruk (1947) na een bootreis van een maand vanuit Indonesië aan in Amsterdam. In een leven vol tegenslagen – mishandeling, arbeidsongeschiktheid, zelfmoordpogingen, scheiding, schuldsanering – weet hij steeds ternauwernood op de been te blijven. Ook als hij een grote geldprijs wint; een gebeurtenis die veel ellende veroorzaakt. Een tragisch levensverhaal van een man wiens goede karakter steeds opnieuw misbruikt wordt.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.