Geblinddoekte verhalen

Museum Maluku:
Februari 2014 brengt Stichting Julius Leeft (SJL) i.s.m. de stg MHM ‘Kain Pikul II – Geblinddoekte verhalen’. De gedeelde en beladen geschiedenis tussen Nederland en de Molukkers en de Papoea’s verdient het om verteld te worden. Over het onderwerp is lange tijd gezwegen, maar SJL heeft in 2007 met Kain Pikul in Paradiso getracht om recht te doen aan het verhaal van de Molukkers hier in Nederland. Een gevarieerde cast van acteurs, musici, zangers, politici en bekende Nederlanders brachten het verhaal. Stg Moluks Museum biedt ondersteuning met materiaal en kennis.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.