Presentatie Sayah dé Indische Likeur

Foto’s hier te bekijken

Delft 9 september – Vanmiddag werd de likeur Sayah officieel aan de Indische restaurants en horeca-gelegenheden gepresenteerd. Dit vond plaats in  eetcafe “Plan B” van Franco Palomba en Erik Westra in de gezellige binnenstad van Delft.  Aanwezig waren o.a. Patricia Steur, IndoRadio, Indisch 3.0, Restaurant Blauw, Armando Ello (Hoezo Indo) en vele anderen.

Het gaat niet alleen om een lekker drankje maar ook zeker om het voortbestaan en doorgeven van onze Indische cultuur volgens ondernemers Marc Pieplenbosch en Menno Kleijweg.. Heerlijk na de Indisch/Indonesische maaltijd een kopi tubruk met een glaasje Sayah likeur en gezellig ngobrol over “toen froeher” bijvoorbeeld. Zij vinden het beiden heel belangrijk dat er over het Indische wordt gesproken, dat het leeft, en hoe kan dat beter dan onder het genot van een authentiek Indisch drankje.

sayah1

Alvorens Marc en Menno hun presentatie hielden,  werden wij verrast met een leuk optreden van niemand minder dan Si Nakal Ricky Risolles. Nou hij heeft geen drank nodig om om in de stemming te komen  hoor! Ikzelf had het nog niet geproefd, kon mij er eerlijk gezegd geen voorstelling bij maken, een drankje met spekkoeksmaak. Nou het was best lekker, heb ’t in 1 keer achterovergeslagen hahaha is tuurlijk niet de bedoeling, je moet nippen, maar ik had haast en moest helaas weg. Onze felicitaties met alles wat jullie inmiddels hebben bereikt, jempol, wij zijn trots op jullie!  Wens jullie heel veel succes, rejeki, dank voor de goede ontvangst, en leuke goody-bag! Allemaal zo hartelijk, gezellig….zo Indisch!

video impressie

Website Sayah en ook op Facebook

De stichting Indo Radio Nederland, waaronder Indo Radio valt, steunt het Spekkoeklikeur “SAYAH”. Het product “SAYAH” is dusdanig (Indisch) nieuw en innovatief, dat het bestuur van de stichting het nodig vindt om de mensen achter dit product te steunen d.m.v. één maand gratis zendtijd welke een bedrag vertegenwoordigt van € 1000 euro.
Stichting Indo Radio Nederland zet zich in voor Indische muzikanten, schrijvers, kunstenaars, kleinkunstenaars en ondernemers met innovatieve ideeën.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Presentatie Sayah dé Indische Likeur

 1. eppeson marawasin zegt:

  De webmasters van I4E hebben de taken onderling goed verdeeld zo te zien. 14 september is alcoholvrij dacht ik. 😉

  e.m.

 2. R Geenen zegt:

  Likeuren zijn algemeen zoet tot soms wel heel erg zoet.
  Als dit drankje ook zo is, geef het maar aan mijn vrouw. Aan mij is het beslist niet besteed.
  Dank je wel,

  R Geenen

 3. Boeroeng zegt:

  Ik zag voormalig tv-ster Geofrrey Pijpaert op de film.
  https://indisch4ever.nu/2009/05/09/finale-mijn-ten/
  Loopt zijn tent nog een beetje goed?

 4. Wouter Pieplenbosch zegt:

  Marc, vanuit een warm Bali, van harte! Goed gedaan jongen. Ze zijn er hier ook helemaal weg van…..Nelletje ook zo te zien. hahaha.
  Mijn koffer ging niet meer dicht, berat sekali….

  Sampai berjumpa lagi nanti bulan depan.

  gr
  Pa & Ma

 5. Anoniem zegt:

  Mooie foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.