Finale ‘mijn tent is top’

jeffreypijpaert‘Mijn tent is top’ is een RTL-programma olv de kok Herman den Blijker.  4 teams zetten met geleend geld een restaurant op en de winnaar krijgt als prijs kwijtschelding van de lening.   Dinsdag 12 mei 21.30 op RTL4 is de finale tussen Moodz uit Delft en de Pastinaeck uit Amersfoort.. Een van de eigenaars van Moodz is Geoffrey Pijpaert uit Den Haag. De menukaart is een samenraapseltje van alles wat, maar je kunt daarin terugzien dat Geoffrey een Indische komaf heeft.  Een herhaling van de uitzending van afgelopen dinsdag is zondag 10 mei 20.30 op RTL8

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Finale ‘mijn tent is top’

  1. michelle zegt:

    Ik hoop dat ze winnen, want een nieuwe tent met een Indische knipoog in de gerechten is een welkome aanvulling op de pasar makan in Nederland

  2. Linda en Nef zegt:

    Wij hebben daar gegeten, en ja hoor: soto .. ik zei tegen mijn man: tjobba neem jij die soto ik proef, ik ben benieuwd.. en ja hoor: de soto is goed, zijn sambal boter ook 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.