Waar at Ronaldo met deze warmte?

ronstuin

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Waar at Ronaldo met deze warmte?

 1. Pierre de la Croix zegt:

  Rijst in de pantjie maar de rest ziet er nogal geheimzinnig uit. Vooral dat blikje op de voorgrond prikkelt mijn nieuwsgierigheid. Sardientjes?

  Pak Pierre

 2. Anoniem zegt:

  een vriendin van me had gekookt pak Pierre…we waren op de boot geweest in R’dam en daar wat chinese dingetjes gehaald…dat blik was vis in zwartebonen(saus)…het stond in t chinees, vermoed dat het een soort brasem is of zo, was wel lekker…op tafel stond ook een soort salade en dimsumballetjes met een soort paksoiachtige groenten in oystersauce…het was voor de verandering een verassende maaltijd, was lekker…later werd ik door haar nog meer verrast, maar dat had iets minder met eten te maken…:)

  • Pierre de la Croix zegt:

   Tja … met en bij vriendinnen schijnt het goed toeven te zijn. De meeste vriendjes en mannelijke kennissen van mij hebben vriendinnen, slechts een enkeling heeft net zoals ik “een vrouw”. Pajah dese.

   Ik zie nu pas tot mijn schaamte dat de eigenlijke vraag niet was WAT er bij u op tafel stond, maar WAAR. Overheen gelezen, het zoveelste bewijs dat een mens in eerste aanleg iets leest, ziet, hoort, ruikt, gelooft, lief heeft wat hij verwacht en niet wat het werkelijk is.

   Des te meer dank voor de bereidwillige uitleg van Wat er op tafel stond. Lijkt mij allemaal heel smakelijk. Ergens anders op I4E heb ik al eerder aangegeven dat ik iemand ben die ook op culinair gebied geen vastgetreden paadjes bewandel maar gaarne improviseer en experimenteer (behalve met vriendinnen dan, maar dat kan aan mijn natuurlijke bedeesdheid liggen).

   Uw volgende maal zal wel weer binnenshuis bij de kachel plaatsvinden. De zomer is in het land!

   Pak Pierre

   • ronaldo. zegt:

    Ach, tis erg gezellig met vriendinnen, vooral als ze kunnen koken en gezellig zijn….ben sinds een kleine maand weer vrijgezeld, dus erg leuk om oude vriendinnen en kennissen weer op te zoeken, alles weer ff updaten :)…tsja, pak Pierre…voorlopig zit het niet meer in om lekker buiten te eten met kids en cucuks…ik denk eerder dat wij dit weekend rond de kachel met bord op schoot gaan eten….aah ja, apa boleh buat, zit niets anders op om ons zelf maar te vermaken…ik wens u en alle i4e lezers een goed weekend en hopelijk dat de zon toch ff komt gluren.

    sorry voor zo net, anoniem was ik…:)

    • Pierre de la Croix zegt:

     Ik had al begrepen dat u “Anoniem” was, u weet wel, ik ben een lezert die leest wat hij verwacht.

     Sayang dat u die goed kokende vriendin de soerat lepas hebt gegeven. Doet mij plotseling denken aan wijlen mijn ex (stief)zwager, die na zijn scheiding van wijlen een van mijn stiefzusters zei dat het huwelijk met haar niet had gebracht wat hij ervan verwachtte, maar …… “haar lodèh was ZO”, waarbij zijn rechterduim hoog de lucht in ging en zijn ogen in de droomstand.

     Tja … de liefde van een man …….

     Nu maar even op de sepèda regen en wind trotseren, pigi pasar, gebakken visje scoren. “Thank God its Friday” said the bishop to his housekeeper.

     Pak Pierre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.