Spijtoptanten gezocht

Voor mijn bachelor-scriptie (ik studeer geschiedenis aan de Universiteit Leiden) ben ik op zoek naar spijtoptanten.
Ik zou heel graag in contact komen met mensen die in de jaren ’50 en vroege jaren ’60 uit Indonesië naar Nederland kwamen, en die mij zouden kunnen vertellen over hun ervaringen. Ik denk namelijk dat het belangrijk is om geschiedenis niet alleen uit boeken te leren, maar vooral ook door te praten met mensen die het zelf hebben meegemaakt. Wie zou me hierbij kunnen helpen?   M.L. van Koperen, mlvankoperen@gmail.com

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.