Familiegraf

quote mail:
Hallo,
In een doos met foto’s van wijlen mijn vader vond ik bijgevoegde foto van wat naar ik aanneem een familiegraf is. Als ik de foto sterk vergroot, zie ik ernaast een grafmonument van Maria Antonetta Soesman, geboren Landegent (geb. 6-1-1887, overl. 9-11-1892). Zij was een zus van mijn overgrootmoeder, Johanna Catharina Landegent, die gehuwd was met Louis Joseph Jeanty. Herkent iemand het grote naamloze grafmonument en zo ja, waar heeft dat gestaan?
Met vriendelijke groet,  Jacqueline van der Spek

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Familiegraf

 1. boeroeng zegt:

  Het echtpaar Soesman-Landegent is overleden in Madioen.
  Misschien op een begraafplaats daar?
  Maar na zoveel jaar kan het zijn dat alles al ontruimd is .

 2. Jacqueline van der Spek zegt:

  Ik weet niet of het in Madioen is. Op het monument voor Maria Soesman staat ‘ter nagedachtenis aan’ en niet ‘hier ligt’, wat me doet denken dat ze daar niet begraven is. Maar het gaat me meer om dat grote monument dat prominent op de foto staat.

  Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.