Indisch in Beeld

“..

..

De familie van de zussen Gout

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

11 reacties op Indisch in Beeld

 1. Yvette Cooper zegt:

  Is dit Mevr Gout van Den Bosch? Daar was een family die Gout heette. Ik geloof bij de straat naar de Bossche Vee Hallen? Ze had een paar mooie daughters . Ben zelf van Den Bosch (1957) en woonde een klein tijdje bij hun, toen we pas van Indonesie kwamen. Ik herken enkele jongens op de foto’s. Ik was 13, dus keek nog niet naar jongens (verlegen). Zou leuk vinden om dit te weten. Woon nu in America. Thanks. Yvette O’Herne-Cooper.

  • Nanette de Jong zegt:

   Dit is de familie Gout Hercules, mevrouw Gout is mijn oma de moeder van mijn moeder die het oudste kind was. Van de 11 kinderen is alleen de tweeling nog over…….. je kunt me mailen voor als je vragen hebt
   Nanette (de jongens waren Ronald, Wouter, Bernard, Tino en Eduard

   • Catherine zegt:

    ach wat leuk Nanette! Ik heb jouw moeder en vader gekend want ik was de schoondochter van Julia Hartog – Gout. Zij was een zuster van dhr. Gout – jouw OPA.
    De zoon van Julia Hartog – Gout woont op Aruba.

    • Nanette de Jong Becker zegt:

     Catherine ik ben echt traag, wat leuk dat je mijn ouders hebt gekend. Ik was met mijn moeder op de Pasar Istemewa 6 jaar geleden in Steenwijk en zij sprak toen met Riem de Wolff die vertelde dat Rijk op Aruba woonde……. wow mijn beide ouders zijn er niet meer en ik wil graag verhalen delen over vroeger als je in facebook zit kun je me terug vinden onder de naam Nanette de Jong Becker dank je wel

    • Miep Klercq, Huizen zegt:

     Goedemorgen/middag,

     Ik ben op zoek naar familie voor Janine Rijksen, een dochter van de op Aruba wonende Rijk Rijksen, die een zoon is van Julia Gout en Wilhelmus Hohannes Rijksen. Zij woont in Naarden.
     Zij weet niet beter of er is geen familie. Haar vader heeft volgens hem geen broers of zussen, maar kennelijk dus wel half zussen/broers. Zelf is Janine enig kind en ze zou het heel fijn vinden om familie te leren kennen als die er zou zijn.
     Ik doe zelf aan genealogie en heb gezegd dat ik wel een keer voor haar wilde gaan zoeken.
     Ik hoop dat iemand van jullie gaat reageren. Dat zou ik fijn vinden voor haar.
     Voor mijzelf zou ik van meer willen weten van de stamboom, die ik aan het in elkaar aan het zetten ben. Ik zou graag een mailtje willen krijgen, zodat ik wat vragen kan stellen.

  • Nanette de Jong zegt:

   Dit is de familie Gout Hercules, mevrouw Gout is mijn oma de moeder van mijn moeder die het oudste kind was. Van de 11 kinderen is alleen de tweeling nog over…….. je kunt me mailen voor als je vragen hebt
   Nanette (de jongens waren Ronald, Wouter, Bernard, Tino en Eduard

   en ik zie ook de familie Samuels

   • Agatha Hartog zegt:

    Hallo Nanette
    Ik ben Agatha Hartog, een dochter van Julia Hartog-Gout. Ik las bij toeval deze mailwisseling. Ik moet de laatste tijd vaak aan de familie van mama denken. Ik heb er helaas totaal geen contact meer mee. Als kind gingen mijn zus Rinsche en ik vaak op vakantie bij Ome Henk en tante Pop in Den Bosch. Ik vond het ontzettend fijn om de foto’s te zien van mijn moeder en vader, tante An en Ronnie. Ciska herkende ik ook. We zijn ook met regelmaat bij tante Sylvia in het hotel op bezoek geweest. Ik zou het fijn vinden om weer eens contact te hebben met de familie van mama. Ik hoor wel.

    • Nanette de Jong Becker zegt:

     Heeee Agatha ik was net aan het googlen en op zoek naar jou en je zus, ik zou graag weer eens willen bijbabbelen wowww you make me happy mail me op nanette@diggout.nl

 2. Catherine zegt:

  Ciska Samuels was echtgenote van Ron Gout, die helaas overleden is tijdens een badminton wedstrijd.

  • Nanette de Jong Becker zegt:

   Ron is het jongere broertje van mijn moeder en ja veel te jong overleden, van de 11 kinderen is alleen de tweeling Beatrix en Lilian nog over en zij zijn inmiddels 76. Ciska gaat goed en is zeer ondernemend. Haar oudste dochter is mijn nicht en zeer goede vriendin……..

 3. Eene Hr Goud heeft ooit gewerkt als Hoofd Vrachtzaken bij de Garuda Indonesian Airwas op Kemajoran Aiport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.