Tropenmuseum dicht ?

69609-ingang-tropenmuseum

Nusantara te Delft gaat sluiten, Moluks museum dicht, nu dan ook het Tropenmuseum ?
column Jeroen van Spijk, wethouder te Amsterdam:
Ik moet een jaar of 10 zijn geweest toen ik samen met mijn ouders en zus vanuit de provincie voor het eerst naar het Tropenmuseum reisde. Ik herinner me dit als de dag van gisteren. Het immens mooie gebouw aan de grachten van Amsterdam. Voor mij was het de eerste keer dat ik kennismaakte met de geschiedenis van het koloniale Nederland.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.