Workshop Indische wortels – Familieopstellingen

‘Indisch hoezo, je bent toch Nederlands?’ … ‘of Chinees’… ‘Allochtoon? Nee … Nederlands’…

Kennismaken met familieopstellingen Op 22 mei van 13.30 tot 17.00 uur kun je deelnemen aan de workshop: Indische wortels je kracht en je bron. Locatie: het Haags Yogacentrum in Den Haag. Kosten (inclusief koffie, thee, water en snoep): 50 Euro (excl.BTW).  Kom jij met iemand samen dan betaal jullie 90 Euro (excl. BTW) – da’s toch mooi 10 Euro korting!
Thema’s brengen de deelnemers zelf in. Loyaal zijn en je zelf wegcijferen bijvoorbeeld. Je aanpassen in relatie(s) – jezelf bijna onzichtbaar maken en je van binnen op vreten. Alleen maar hard werken en gepasseerd worden. Juist niet lang in een relatie kunnen blijven, moeite je echt te laten zien en je te binden. Grenzeloos zijn is een thema, vertrouwen.

Jij bent van gemengde/Indische achtergrond: en of beide van je (voor) ouders uit Nederlands-Indie – of jij zelf.  Of:   jij kent iemand die Indisch is en die in deze workshop genteresseerd is.  Of:   jij voelt je op een andere manier met Indisch, Indonesie en/of Nederlands-Indie verwant. Zo reis jij bijvoorbeeld regelmatig en voel je je met Indische mensen verwant ….

We doen oefeningen door de ruimte heen – draag dus gemakkelijke kleding – en werken systemisch met opstellingen. Met systemisch werken kijken we in organisaties en families naar welke dynamiek er speelt. Onderlinge verhoudingen in een vraagstuk ervaar je zo op een geheel andere wijze. Je leert zien wat er onderling speelt tussen mensen in een systeem zoals een familie, een gezin, een vriendenkring, een vereniging, een team of een organisatie. Zonder oordeel en zonder veel woorden gaan we kijken en vooral ervaren.

Zelf vind ik het werken met opstellingen nog steeds een van de meest mooie manieren om zaken eens anders te belichten – om vooral diep te kunnen ervaren wat er echt speelt.  Het  maakt dan ook helemaal niet uit of dat het iets met werk of van persoonlijke aard is of iets van maatschappelijk belang waar je met jouw hart in zit en waar je je mee hebt verbonden.
Vragen en aanmeldingen: per mail aan salomon-coaching-en-advies@live.nl Maak het bedrag van 50 Euro (excl BTW) dan – na bevestiging over – op rekeningnummer 14.94.40. 499 t.n.v. Salomon Coaching en Advies  o.v.v. Workshop Indische wortels – Familieopstellingen, Den Haag mei 2011.

Lily in het kort
Ervaren scherp analytische begeleider van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling met een  fijngevoelige blik. Lily is geboren in Nederland – haar Indisch zijn typeert zij door haar diepe loyaliteit naar mensen en werken toe. Een zeer groot aanpassings- en inlevingsvermogen kenmerkt haar met het snel doorzien van zaken, veelzijdig en gedreven. Opleidingen als Systemische dynamiek in organisaties (Bert Hellingerinstituut), Systemisch Werken (Phoenix opleidingen), workshops als Systemic Rituals (Daan van Kampenhout), interculturele NLP Master Coach (ISE), heeft ze met succes afgerond, naast diverse management- en beleidsopleidingen, informatie- en kennismanagement en strategisch HRM. Deze drs. Engelse taal en Letterkunde bekwaamt zich nu in traumawerk, zoals Somatic Experiencing, neuro-affectieve psychotherapie en creatieve (levens) loopbaanplanning en counseling en organisatieadvies toegespitst op daadwerkelijke veranderingen in teams.

Met vriendelijke groet, Lily Salomon

Salomon Coaching en AdviesE-Mail:salomon-coaching-en-advies@live.nlTelefonisch te bereiken op: 06 21 50 64 19(op werkdagen: bij voorkeur tussen 9 en 10 uur en tussen 16 en 18 uur)

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.