Dewi niet in Playboy

dewiBlootblad Playboy heeft de publicatie van een naaktreportage met zangeres Dewi Pechler (26) afgelast. De foto’s van de Idols- en Popstars-deelneemster lekten zaterdag via internet uit.   Het mannenblad besloot daarop van onlinepublicatie af te zien.
Computervredebreuk
Volgens haar manager had Dewi zelf een foto van het resultaat van de shoot, die vorige week plaatshad, op haar mobiele telefoon en laptop opgeslagen. Zaterdagochtend dook die foto plots op internet op. Dewi heeft maandag aangifte gedaan van computervredebreuk en schending van haar portretrecht. Het is niet bekend wie de foto van haar telefoon of laptop heeft ontvreemd en hoe dat precies is gebeurd.         Bron

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.