Mail

We ontvangen wel eens mail:

Mail 1
Beste, ik kom misschien met een raar verzoek maar ik ben op zoek naar een indonesier die ik ken van op vakantie in spanje op camping la ballena alegre.
Ik ben hem sedert een 20 tal jaar uit het oog verloren  Misschien kan je helpen
Zijn naam is Tonny van polanen petel en is uit Eindhoven, ik denk dat hij nu ongeveer begin 40 moet zijn, heet een broer willem jan (denk ik) en een zus yvonne. Zijn vader was hartpatint
Hopelijk kan je helpen , bedankt groetjes yolande .

Mail 2
Ik ben op zoek naar de roots van vaderskant. De familiegeschiedenis van moederskant kan ik heel uitgebreid lezen in alle reacties die zijn binnengekomen naar aanleiding van een foto die mijn oom Henk heeft geplaatst op jullie site betreffende de familieafkomst van von Grumbkow. Ik ben Arthur von Kriegenbergh en ben een zoon van August von Kriegenbergh en Charlotte Magdalena Anthonijsz. Ik ben geboren in oktober 1945  in Malang tijdens de Bersiap.
Voor zover ik kan nagaan is mijn vader, -geboren 13 juli 1916 te Surabaja -, een zoon van Adele Eleonora von Kriegenbergh. Hij is geboren uit een relatie die mijn oma had, voor haar huwelijk met Gustaaf Rudolf Bouhuijs, met een man waar ik helaas geen gegevens van heb. Alleen de naam van Steen of van de(r) Steen. Kan iemand mij op weg helpen met deze gegevens? Ik ben vooral geinteresseerd in de informatie die men heeft over” van de(r) Steen of van Steen”, maar natuurlijk ook aangaande “von Kriegenbergh”. Mail naar J.vonkriegenbergh@onsnet.nu als je ook maar iets weet waar ik wat aan kan hebben.
Met vriendelijke groet.   Arthur von Kriegenbergh.

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

11 reacties op Mail

 1. sigeblek zegt:

  mbt mail 3
  Ik denk dat het mss gebeurde in de tijd van de Hindu Koninkrijk Mataram .
  Bekend als Mataram I of Mataram Purba .
  Een andere Mataram is de Islamitische Mataram , pas ondergegaan(verdeeld) in 1795(?) in 2 Kasultanan ,Kasuktanan Yogyakarta (de huidige Yogya) en Kasultanan Surakarta (de huidige Solo).

 2. Helen den Ouden zegt:

  Goede middag.

  Ik ben zelf op dit ogenblik op zoek naar familie-achtergrond van mijn Oma Wilhelmina Clara Elisabeth, geboren in 1900, ik dacht in Jogjakarta. Ben zo benieuwd of er een link is. Ik herinner
  mij wel dat bij haar voorouders een sultan zat. Mijn Oma was gehuwd met Jacob George Alexander de Jong.
  Afijn, wie weet of er een familieband is. Ik wacht rustig af.
  Hartelijke groet,
  Helen den Ouden (geb.Semarang)

  • A.A.Nolten zegt:

   Goede middag,
   Wilhelmina Clara Elisabeth blijkt een dochter van Dieu Donnee le Bonheur von Kriegenbergh te zijn volgens een huwelijksacte, die ik onlangs tegen kwam. Zij trouwde met J.G.A. de Jong volgens die acte.
   Deze fam. de Jong heeft een stamboom onderzoek gedaan voor o.a. een nicht van mijn moeder. Mijn moeder is V. von Kriegenbergh. Die stamboom van de familie von Kriegenbergh zou helemaal teruggaan naar ongeveer 1100 na Chr. Deze stamboom is opgenomen in het register van de Mormoonse kerk en er is een publikatie verbod opgelegd door o.a. de heer de Jong.
   De gegevens die terug gaan tot ongeveer 1790 zijn wel openbaar en zijn in een stamboomsite opgenomen. D.D.B. von Kriegenbergh is een halfbroer van mijn moeder.
   Ik zelf ben wat voorzichtig met meer info, omdat ik niet weet met wie ik precies te maken heb.
   A.A.Nolten

   • Helen den Ouden zegt:

    Beste heer Nolten,
    Ik ben Helen den Ouden, kleindochter van Wilhelmina Clara Elisabeth von Kriegenberg en nicht van Carol Ann von Kriegenbergh. Ik woon sinds 1 mei 2018 in Nerja (z Spanje).In maart 2017 ben ik in Java op zoek gegaan naar mijn roots, met name was ik op zoek naar mijn Over Oma SOEMILAH, echtgenote van Dieudonne von Kriegenbergh. Ik heb zo’n intens verlangen wat meer over haar te weten te komen. Ik weet dat haar dichter (mijn Oma W.C.E. de Jong-von Kriegenbergh, samen met mijn Moeder Elfriede Georgine en mijn Tante Nan, in oorlogstijd niet in het kamp hoefden, omdat mijn Oma kon aantonen dat haar Moeder Soemilah uit de Kraton Jogjakarta kwam. Afijn, zo luidt het verhaal. Ik heb een paar dagen in Jogjakarta doorgebracht (Kraton elke dag bezocht), maar kon helaas geen info over Soemilah vergaren. Ik zou zo dolgraag een afbeelding van haar willen zien. Ik trof haar naam (bijna onleesbaar) op huwelijksakte van mijn Oma en mijn Opa J.G.A. de Jong.
    Vind het zo gaaf, dat je info hebt en zou dan ook dolgraag kontakt willen hebben met je.

    • Martin Kalkwarf zegt:

     Beste Helen,
     Heb jij ooit in Bussum gewoond?
     Oranjelaan 11
     Heb jij een zuster die Irene heet?
     Ben al een hele tijd op zoek naar haar en ben benieuwd hoe het haar vergaan is.
     Mijn naam is Martin Kalkwarf was toen ter tijd (1977)Koopvaardij officier en ben toen bij KLM gaan vliegen
     Hoop wat van jullie te horen.
     Mijn e mail adres is : mjkalkwarf@hotmail.com

 3. Helen den Ouden zegt:

  ah..vergat er bij te vermelden dat mijn Oma’s naam Wilhelmina Clara Elisabeth von Kriegenbergh is..
  groet,
  Helen den Ouden

  • M.J.Kalkwarf zegt:

   Beste Helen ben jij de zuster van Irene den Ouden?
   Ben benieuwd hoe het haar vergaan is.
   Mijn naam is Martin Kalkwarf, was koopvaardij officier en ben toen ter tijd een opleiding gaan volgen om bij KLM te gaan vliegen .
   Had een kortstondige verkering met Irene.
   Het toenmalige adres was Oranjelaan 11 in Bussum
   Ik hoor graag van je.
   Met vriendelijke groet,
   Martin Kalkwarf
   e mail mjkalkwarf@hotmail.com

 4. Carol Ann von Kriegenbergh Pietersz zegt:

  Voor Helen den Ouden:
  Ik ben Carol Ann von Kriegenbergh Pietersz, ik heb je prive bericht in FB te laat gelezen en is intussen al beantwoord. Ik heb nog wat gegevens nodig. Kan je mij mailen, heb het in prive Inbox van FB gestuurd.
  Tot horens
  Carol Ann von Kriegenbergh Pietersz

 5. Carol Ann von Kriegenbergh Pietersz zegt:

  Jacqui Smith,
  I just Sent you an e-mail.

  Carol Ann von Kriegenbergh Pietersz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.