Veel belangstelling Indië-herdenking Roermond

6a013484da3a19970c013484da6160970c-800wi  Bij het Nationaal Indie monument in  het stadspark Hattem in Roermond is de jaarlijkse dodenherdenking gehouden voor de militairen die na de Tweede Wereldoorlog zijn gesneuveld in Nederlands-Indi en Nederlands Nieuw Guinea. Bij de herdenking waren naar schatting 18.000 veteranen aanwezig. nos site, met filmpje.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Veel belangstelling Indië-herdenking Roermond

 1. Liesbeth Hoogenboom zegt:

  Beste mensen,
  Goed om te lezen dat er weer veel belangstelling was op 6 septemeber. Mijn ouders waren gewoon daarbij aanwezig te zijn met vrienden en een aantal van mijn broers en zusjes. Helaas is mijn vader vorig jaar, 2007, overleden en is mijn moeder op dit moment in Canada waar wij wonen, sinds july 2006. Zij was er niet bij maar een van onze broers met de genoemde vrienden wel, hulde daarvoor. In gedachten zouden wij altijd wel op 7 september in Nederland willen zijn maar dat gaat helaas niet. We zullen niet verzuimen als we volgend jaar een bezoek aan Nederland brengen ook even naar Roermond te gaan.
  Het is een goed job die jullie en ga zo voort.
  Hartelijke groet mede namens mijn moeder,
  Liesbeth Hoogenboom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.