Indisch wonen in Amersfoort

mail:
Mijn naam is Emile Scholten wonende in een senioren flat met Nederlanders met een Indische achtgrond. Ik ben sinds kort de nieuwe huismeester en ben een van de bestuursleden.
Wij huren van Portaal en mogen aan Portaal nieuwe inwoners opgeven die bij ons ( en onze vereniging) ingeschreven staan voor een appartement.
We kunnen meer inschrijvers hebben die er ook in willen wonen.
Zie onze site https://insulinde-stadstuin-amersfoort.jouwweb.nl

Bijvoorbaat dank voor uw moeite in deze.
Met vriendelijk groet,
Emile Scholten Meerval 162 3824JT Amersfoort.
Knil zoon en marine postactief.  06-212 28 840

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Indisch wonen in Amersfoort

 1. Anoniem zegt:

  Ik ben er vorige week op visite geweest bij vrienden en het ziet er buiten goed en schoon uit.

  • Bung Tolol zegt:

   @ Anoniem schrijft : “” En het ziet er buiten goed en schoon uit “” Mijn conclusie : Dan wonen er geen Indo,s ! Hoezo ? Ik bracht in mijn jeugd altijd Indische waren bij Indische mensen thuis .Wist ik wel de namen en de straat maar niet het huisnummer ! Ik keek eerst naar de ramen ,waren die netjes en verzorgd ,kan je er donder op zeggen ,dat daar geen Indo,s wonen .Beetje dichte gordijnen met verlepte plantjes of nog erger plastic plantjes ,onnodig er bij te zeggen dat die ramen ongewassen waren ! RAAK !! Hadden mijn ouders dan nette en verzorgde ramen ? ……………nou ..ahum NEE ! 🤪🤣😂

 2. Anoniem zegt:

  Suc6 mijn tante had daar gewoond, n chagrijn 😁 bij het leger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.