Nijmegen 15 augustus comité

stichtingpion.nl  : Ook in Nijmegen staan we elk jaar stil bij die datum, want de stad kent ongeveer 6.500 inwoners met een achtergrond in Nederlands-Indië. Het nieuwe comité dat de komende jaren invulling gaat geven aan de plechtigheid behoort alweer tot de derde generatie.
Kartini Slaats, Laura van den Vrijhoef, Oscar Ekkelboom en Timo Hübner zijn jonge dertigers. Het zijn gewone Nijmegenaren, van Indische origine, zeer betrokken bij de stad en haar inwoners. Dit viertal neemt het stokje over van het vorige comité dat bestond uit Karen Portier, Gerda Lamers, Wim Hompe en Huub de Jonge (allen zestig plusser). Het nieuwe team gaat de Indië-herdenking een moderne invulling geven maar zonder aan de bedoeling ervan te sleutelen.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.