3,4,5,6 mei Pasar Gorinchem

Meerdaagse Indische markt in de Gorcumse binnenstad: ‘Elkaar ontmoeten en lekker eten’Ze rekenen stiekem op zo’n 40.000 bezoekers voor hun evenement, veel meer dan wat de eerste editie van de Pasar Malam Gorinchem trok. ,,We weten uit ervaring dat hele families en vriendengroepen elkaar hier zullen ontmoeten. En dat is precies waar het allemaal om draait: genieten van elkaars gezelschap en lekker eten.’’

Myra Buth en Ton van Deutekom van Indische vereniging Oost en West Te Saam zijn een half jaar geleden al begonnen met de voorbereidingen van de tweede editie van de Pasar Malam Gorinchem. Samen met Hans van der Meer en Marcel Neervoort, de professionals van Istimewa Events. ,,Zonder hen zou het niet lukken om zo’n groot meerdaags evenement op poten te zetten’’, zegt Buth.  AD.nl
Zie programma

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 3,4,5,6 mei Pasar Gorinchem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.