Onderscheidingen uitgereikt aan Tony Kuschel

De Almelospeld en een Koninklijke Onderscheiding zijn zondag uitgereikt aan Tony Kuschel (84). Burgemeester Arjen Gerritsen reikte beide onderscheidingen uit. Dit deed hij in het buurthuis de Schelf in de Schelfhorst tijdens het afscheid van Tony Kuschel als voorzitter van de IKA, Indische Koempoelan Almelo

Honderden bezoekers, zowel Indische als Nederlandse, waren gekomen om zijn afscheid als voorzitter van de Koempoelan bij te wonen. Tony Kuschel draagt nu het stokje over aan Glenn Stern. Zowel Tony als Silvie doen beiden een stapje terug maar dat wil niet zeggen dat ze hun gezicht niet meer laten zien tijdens de Koempoelans. Silvie blijft lekkere hapjes maken en ook Tony blijft waar nodig zijn steentje bijdragen. De Koempoelan zit nu eenmaal in hun hart.  AAVISIE

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Onderscheidingen uitgereikt aan Tony Kuschel

  1. Anoniem zegt:

    “Zowel Indische als Nederlandse”? Wat? Wat is dit? Zijn Indische mensen retrospectief opeens geen Nederlanders meer?

    • Bung Tolol zegt:

      Natuurlijk zijn Indische Nederlanders Nederlands maar je zult ze de kost geven die Hollanders ,die ons bij de Indonesiers schaart ! Een “” Echte “” Hollander stinkt immers niet naar trassi ……………………………………….😂🤣😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.