Theatervoorstelling: Java, 1948 | Het Indisch Herinneringscentrum

Het Indisch Herinneringscentrum organiseert op 20 april een theatervoorstelling in samenwerking met Het Zuidelijk Toneel, Hanneke Coolen-Colsters & SLOWPONY. Het verhaal gaat over de worsteling die Hanneke onderging nadat zij het dagboek van haar opa vond. Hij vocht als Brabantse jongen langs Nederlandse kant in de onafhankelijkheidsstrijd van Indonesië.

hzt.nl: Op een bepaald moment stopt zijn dagboek. Die lege bladzijden waren voor Hanneke de reden om op onderzoek te gaan, op reis langs haar familie, Nederlandse veteranen om uiteindelijk te eindigen bij Irma Devita, de kleindochter van een Indonesische vrijheidsstrijder.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.