Taman Indonesia

Uit een persbericht van Taman Indonesia

NIEUW: Entreekaarten in ruil voor een dierenmaaltijd
Heb je een kleine beurs, maar wil je toch graag het dierenpark bezoeken? Daarvoor heeft Taman Indonesia een leuke actie bedacht. Wie op zaterdagen naar het park komt, kan een gratis entreekaart reserveren in ruil voor een dierenmaaltijd. Het gaat dan om vers (!) tropisch fruit, appels of peren (andersoortig fruit mag ook), ongezouten soorten noten of onbehandelde schelpdieren. Hiermee geef je de dieren in het park lekker gezond eten.

Agenda voor de paasdagen:
Stempelen met Batik Cap op goede vrijdag
Tijdens het paasweekend is de expo ‘Batik Stories’ te zien in het museumgedeelte van het park. Geïnspireerd door deze expositie komt theatermaakster Dominique van theater Djempol op 7 april langs om een workshop Batik Cap te verzorgen

Workshop Batikken voor familieherinneringen zaterdag 8 april
Samen met kunstenares Shelly Lapre leer je batikken op andere materialen dan enkel stof. Je schildert tijdens de workshop jouw persoonlijke kunstwerk aan de hand van nostalgische foto(kopieën).  van te voren op geven via de website https://www.taman-indonesia.nl/Agenda/Workshops/Workshops-Batikken-voor-Familieherinneringen.-

Paashaas op Eerste Paasdag
Taman Indonesia is een dierenpark en daar kan natuurlijk de Paashaas niet ontbreken. Hij heeft beloofd langs te komen en zal eieren verstoppen in de wildernis-speeltuin van het park. Alle kinderen mogen komen zoeken van 12:00 tot 15:00.

Sumatraans hoedje maken op Tweede Paasdag
Het Wayangtheater van het dierenpark is op deze Tweede Paasdag de plek waar jong en oud kunnen kennismaken met de kleurrijke traditionele cultuur van de ‘Minangkabau’, een volk van het Indonesische eiland Sumatra. Je maakt je eigen Sumatraanse hoed, ‘Topi Gadang’ geheten

Meer informatie vind je op www.taman-indonesia.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.