Ontdekking foto van Nederlands-Indische schrijfster Dé-Lilah

Tot nog toe was van de Indische schrijfster Dé-Lilah, pseudoniem van Lucy van Renesse-Johnston, slechts één foto bekend. Onlangs vonden onderzoekers Rick Honings, Nick Tomberge en Olf Praamstra – verbonden aan het Leiden University Centre for the Arts in Society (LUCAS) – in de Leidse Digital Collections een fotoalbum met een tweede foto waarop de schrijfster te zien is. Het gedigitaliseerde fotoalbum is afkomstig uit de collectie van het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde (KITLV) en wordt door Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) beheerd. Universiteit Leiden

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.