Nieuwsbrief  Indies tijdschrift

Beste lezer,
Februari is een korte maand, maar u heeft de afgelopen weken wel heel weinig nieuwe stukken op onze website kunnen vinden. De artikelen die er staan: dat van Arjen Mulder over de essaybundel Dat wij zongen, over twintig Caraïbische schrijvers, en dat van Boudewijn Walraven over De koopman van Kanton, de biografie van een vroege Chinareiziger, mogen er zijn. Beide schrijvers zijn zeer enthousiast over het gelezene, en dat is voor een vaak krities tijdschrift heel fijn. Ook het karige nieuws dat ik heb gepubliceerd, over het besluit van ‘Buckingham Palace’ een besmette diamant van Queen Mary’s kroon te verwijderen, is toe te juichen; er wordt wereldwijd steeds openlijker en op ‘hoog niveau’ erkend dat het kolonialisme een kwalijk verschijnsel was – deels afgedwongen, maar dat zij zo. Indies tijdschrift

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.