Awas Kaki bestaat 10 jaar

stichting Awas Kaki:
Visie: Het faciliteren  van kansarmen in Indonesië  door: 
1. voetbal; 2. opleiden van jeugdtrainers; 3. scholing; 4. andere projecten.
Missie: Het opleiden van jonge mensen met leidinggevende capaciteiten
surf naar archieftopic1

Ronalds blog:
Op een van mijn weinige ritten op de scooter naar ons veld op een uur rijden, heb ik een ongeluk gehad. Door omstandigheden kon ik onze auto niet gebruiken. Op een moeilijk te overzien kruispunt reed ik tegen een motor aan, na een korte schuiver maakte ik de schade op: de kunststof voorkant moest worden vervangen (€60) en een miniem plekje op mijn hand. Ik vind het een Gods wonder!

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.