Suriname is Javaans documentatiecentrum rijker

Suriname en Indonesië hebben in het kader van de historisch-culturele samenwerking, een overeenkomst getekend voor de schenkingsfinanciering van een drietal ontwikkelingsprojecten. Deze projecten zijn gericht op het uitdragen van het rijke Surinaams-Javaans cultureel erfgoed
Het eerste project, een documentatiecentrum, is onder supervisie van het directoraat Cultuur van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) afgeleverd. Op zaterdag 21 januari heeft president Chandrikapersad Santokhi op uitnodiging van de Vereniging Herdenking Javaanse Immigratie (VHJI) de officiële opening van het centrum verricht op het Sana Budaya-complex.  waterkant.net

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.